tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Eye (graffiti), Nr 60768

Fototapet Eye (graffiti), Nr 60768

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Eye (graffiti)"

Tapet "Eye (graffiti)" i kategorin Street art är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Eye (graffiti)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Eye (graffiti)" är: urban, människor, konstnärlig, graffiti, väggmålning, tegel oraz fototapeter.

Fototapet "Eye (graffiti)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Eye (graffiti)" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Eye (graffiti)" är Rosa. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Eye (graffiti)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Eye (graffiti)" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Eye (graffiti)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.