inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva Nr 62289

Taggar: #fototapeter

Fototapet CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva Nr 62289

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva"

Fototapet "CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva" i kategorin Street art hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller hall . fototapet "CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva" huvudfärgen Svart, och dekorativa motiv:

Fototapet "CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva" och fler fototapeter i kategorin Street art tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt kvalitet. Trycket på tapeten "CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "CND-soldater - grått graffiti-målning av Banksy med soldater och en fredsduva" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte