-35% på posters Erbjudandet gäller till 2020.12.02 Upptäck

Fototapet Break the wall, Nr 60750

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Break the wall"

Dekorativa tapet "Break the wall" i kategorin Street art är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Break the wall" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Break the wall" är: urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning, fönstervy oraz fototapeter.

Fototapet "Break the wall" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Break the wall" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Break the wall" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Break the wall" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Break the wall" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Break the wall" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.