tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Anonymous graffiti, Nr 60543

Fototapet Anonymous graffiti, Nr 60543

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Anonymous graffiti"

Modern tapet "Anonymous graffiti" i kategorin Street art är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Anonymous graffiti" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Anonymous graffiti" är: urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning oraz fototapeter.

Fototapet "Anonymous graffiti" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Anonymous graffiti" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Anonymous graffiti" är Blå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Anonymous graffiti" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Anonymous graffiti" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Anonymous graffiti" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter för tonåringar