inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur Nr 60200

Taggar: #fototapeter

Fototapet Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur Nr 60200

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur"

Unika tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" i kategorin Stad är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" är: fototapeter.

Fototapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" som en tvättbar tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" är Koppar. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" och andra tapeter ifrån kategorin Stad samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Wieliczka - 3D-bild av träelement i polsk arkitektur" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte