inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet White City Nr 88853

Fototapet White City Nr 88853

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "White City"

Trendiga tapet "White City" i kategorin Stad är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "White City" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "White City" är: modern, arkitektur, stad, urban, skyskrapor, vit, glas, korridor oraz fototapeter.

Fototapet "White City" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "White City" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "White City" som en vattentäta tapet "White City", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "White City" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "White City" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "White City" och andra tapeter ifrån kategorin Stad samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "White City" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter stad
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte