inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Toscana till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Window to Tuscany
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tuscan Nooks and Crannies
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tuscany - Italy
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet The Alley in Spello (Italy)
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Colourful Street in Tuscany
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Morning in the countryside
från
340,56 kr
523,98 kr
Det är omöjligt att inte bli förälskad i Italiens vackraste region! Toscana förknippas med mjuka kullar som badar i varmt solsken, medeltida byar, små vingårdar, cypresser som täcker horisonten och eviga semestrar. Vill du njuta av de magiska landskapen och sommarens aura varje dag? Välj fototapeter med Toscana med utsikt direkt från Toscana av bimago! San Gimignano, Volterra, Siena, Florens - dessa är riktiga pärlor på Italiens karta, låt dem besöka ditt hem. Bimago tapeter är en garanti för högsta kvalitet!

Unika Toscanatapeter i bimago galleriet

I tapetkollektionen Toscana hittar du kreativa väggdekorationer. Tack vare det stora urvalet av Toscana fototapeter kan du hitta den perfekta väggdekorationen som kompletterar vilken inredning som helst. Toscana-kollektionen är ett trendigt tema som ofta förekommer i inredningen. På bimago har vi inspirerats av Toscana-motivet för att skapa moderna tapeter. I Toscana fototapetkollektionen hittar du väggdekorationer som skiljer sig åt i stil, färg och storlek. Toscana är ett motiv som passar utmärkt i både färgglada och mer dämpade varianter. Om du väljer Toscana-fototapeter i ljusa färger kommer du att lysa upp ditt hem, medan motiv i mer sobra färger kommer att ge din inredning en raffinerad karaktär. Ett brett utbud av färger gör det enkelt att välja bland de många motiven i kollektionen stadsarkitektur för att matcha inredningen i ditt hem.


 

Hitta en Toscanatapet för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

Ett modernt hem kan inte klara sig utan originella väggdekorationer. I tapetkollektionen Toscana hittar du många dekorationer som lätt passar ihop med dina vardagsrumsmöbler. Toscana tapeten kan användas var som helst och ger ditt rum en elegant känsla. Tapeter är en färgstark väggdekoration som gör att du kan skapa en helt ny design i ditt rum på ett innovativt sätt. I tapetkollektionen Città & Architettura hittar du dussintals idéer om hur du kan komplettera ditt rum. Den moderna tapeten Toscana är inte bara perfekt i vardagsrummet. Moderna fototapeter i pastellfärger gör att du kan skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Tapetkollektionen Toscana är idealisk inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, utan även för andra rum. Köket, matsalen eller hallen är interiörer som bör berikas med moderna Toscana fototapeter. Med väggdekorationer från Toscana-kollektionen kan du förvandla din lägenhet till en modern och elegant miljö.

Toscana tapeter - en ny syn på väggdekorationer

Toscana fototapeter är intressanta dekorativa element som inte får saknas i ett trendigt hem. Det trendiga mönstret med sina underbara färgkombinationer är inte den enda fördelen med Toscana tapeter. Materialet som tapeterna tillverkas av är faktiskt speciellt. Toscana tapeter är tillverkade av non-woven, vars fördelar är obestridliga. Först och främst har detta material fantastiska egenskaper för att dölja brister på väggen. Det är därför som tapeter i kategorin Toscana inte kräver slipning av väggen. Själva appliceringen av Toscana tapeter är trivial - du behöver bara applicera lim på väggen och sedan tapeten. Toscana non-woven tapeter är elastiska, vilket innebär att de kan korrigeras efter applicering. Vi garanterar att användningen av Toscana tapeter är mycket bekväm - de ger värme- och ljudisolering. Vi hoppas att dessa fördelar är tillräckligt stora för att övertyga dig om att dekorera din inredning med tapeter från stad och arkitektur .

Toscana tapeter och över 2000 andra väggdekorationer

På bimago hittar du över 2000 tapeterbjudanden. Med ett så brett utbud av produkter kan du hitta en fantastisk tapet till din lägenhet. Toscana-kollektionen är bara en liten del av de många exempel på tapeter som finns tillgängliga för dig. Varje tapetkollektion är skapad utifrån ett specifikt koncept. I bimagos online-galleri saknas det inte motiv med blommor, landskap eller geometriska mönster. Moderna tapeter innehåller både moderna motiv och dekorationer i vintagestil. Toscana-kollektionen och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att ge ditt rum en innovativ karaktär. Dessutom kan tapeterna kombineras med andra väggdekorationer. Om du gillade tapetkollektionen Toscana, missa inte möjligheten att upptäcka andra modeller bland de många produkter som finns i vårt galleri. Stad och arkitektur är ett motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem - moderna tapeter, tavlor eller självhäftande tapeter gör det möjligt för dig att skapa en inredning i en viss stil.