inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Fototapeter Toscana till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Det är omöjligt att inte bli förälskad i Italiens vackraste region! Toscana förknippas med mjuka kullar som badar i varmt solsken, medeltida byar, små vingårdar, cypresser som täcker horisonten och eviga semestrar. Vill du njuta av de magiska landskapen och sommarens aura varje dag? Välj fototapeter med Toscana med utsikt direkt från Toscana av bimago! San Gimignano, Volterra, Siena, Florens - dessa är riktiga pärlor på Italiens karta, låt dem besöka ditt hem. Bimago tapeter är en garanti för högsta kvalitet!

Toscana fototapeter

Vissa vyer är så spektakulära att vi skulle vilja fånga dem för alltid och titta på dem när vi vill. Toscana är fyllt av sådana platser. På bimago har vi en hel kollektion som ägnas åt denna magiska plats på jorden. Här kan du hitta fantastiska toskanska fototapeter att installera på din vägg. Vi har några olika vyer som du kan välja mellan. En toskansk gata fylld av blommor eller kanske en berömd vy över de gröna kullarna? Du kan nu ha dessa bilder i ditt vardagsrum eller sovrum. En sådan fototapet med Toscana skulle se spektakulär ut bakom enkla, slätstrukna möbler som inte distraherar från skönheten hos vyerna på väggen. Om du sätter upp fototapeten i ditt sovrum kan du vakna upp varje dag och drömma att du befinner dig mitt i det soliga Toscana. Ingenting står i vägen för att hänga upp den toskanska fototapeten i någon annan inredning, på ditt kontor för att hålla dig inspirerad eller i en hall för att skapa en unik stämning i hela huset eller lägenheten.


Fototapeter Toscana motiv

Alla toskanska fototapeter är av hög kvalitet, vackra och lätta att hänga upp. Om du bara vill ha lite Italien i ditt hem kan du få det! Välj tapeter i en non-woven eller självhäftande version och glöm långa och kostsamma renoveringar. Alla fototapeter med toskanska motiv finns i några olika storlekar, så du kan välja de som passar dig bäst. Låt dig inspireras inför ditt nästa äventyr, eller påminn dig själv om tiden i Italien. Toscanska fototapeter är bättre än bilder i fotoalbumet eftersom du alltid har dem inom synhåll. Du kan titta på dem när du vilar i din soffa eller när du lagar någon italiensk maträtt. När allt kommer omkring har vi toskanska fototapeter kök som du kan installera på vilken plats du vill. Gå igenom bimagokollektionen och känn Italiens anda i ditt eget hem. Låt dig inspireras och skapa ett utrymme med en unik och mysig stämning, använd våra fototapeter som ger en lugn, fridfull och fridfull atmosfär i vilket rum som helst.