inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap Nr 59791

Taggar: #fototapeter

Fototapet Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap Nr 59791

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap"

Fototapet "Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap" i kategorin Stad hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra dekorativa fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. modern tapet "Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap" huvudfärgen Brun, och dekorativa motiv:

Fototapet "Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap" och fler fototapeter i kategorin Stad tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt fantastisk kvalitet. Trycket på tapeten "Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Solnedgång i Indien - tempelarkitektur mot bergslandskap" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte