inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln Nr 59749

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln Nr 59749

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln"

Modern tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" i kategorin San Francisco är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" är: fototapeter.

Fototapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" som en tvättbar tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" och andra tapeter ifrån kategorin San Francisco samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Stadsarkitektur - skyskrapor i San Francisco, USA med moln" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter san Francisco
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte