inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet Nr 59902

Taggar: #fototapeter, #svart

Fototapet Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet Nr 59902

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet"

Tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" i kategorin Paris är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" är: svart oraz fototapeter.

Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" som en tvättbar tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stadsarkitektur i Paris - svartvit retrobild av Eiffeltornet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte