inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia Nr 59887

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia Nr 59887

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia"

Är Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia" ifrån kategorin Paris (Huvudfärg: Sepia) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Stadsarkitektur i Paris - fransk Eiffeltornet sedd från nedan i sepia" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte