inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike Nr 59857

Taggar: #fototapeter

Fototapet Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike Nr 59857

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike"

Modern tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" i kategorin Paris är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" är: fototapeter.

Fototapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" som en vattensäkra tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Promenad bland bostadshus - svartvit arkitektur i Paris, Frankrike" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter stad Fototapeter paris
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte