inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia Nr 59937

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia Nr 59937

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia"

Modern tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" i kategorin Paris är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" är: fototapeter.

Fototapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" som en vattensäkra tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" är Sepia. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Pariss arkitektur - berömda Pont Alexandre III i sepia" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte