inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet En promenad genom Paris gator Nr 59897

Fototapet En promenad genom Paris gator Nr 59897

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "En promenad genom Paris gator"

Fototapet "En promenad genom Paris gator" i kategorin Paris hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra dekorativa fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller entré . fototapet "En promenad genom Paris gator" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"En promenad genom Paris gator" huvudfärgen Svartvitt, och dekorativa motiv:

Fototapet "En promenad genom Paris gator" och fler fototapeter i kategorin Paris tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt fantastisk kvalitet. Trycket på tapeten "En promenad genom Paris gator" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "En promenad genom Paris gator"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter paris
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte