inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA Nr 59790

Taggar: #fototapeter

Fototapet New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA Nr 59790

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA"

Är Fototapet "New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA" ifrån kategorin Stad (Huvudfärg: Grå) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "New Yorks arkitektur - vinterbro med stadens skyskrapor i USA" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte