inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion Nr 61560

Taggar: #fototapeter

Fototapet Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion Nr 61560

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion"

Modern tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" i kategorin New York är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" är: fototapeter.

Fototapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" som en vattentät tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" och andra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Panorama av New York - stadspanorama i form av en illusion" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte