inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent Nr 61537

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent Nr 61537

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent"

Tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" i kategorin New York är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" är: fototapeter.

Fototapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" som en vattentäta tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" och andra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Ljusen av New York - stadsutsikt med lila nyansaccent" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter arkitektur Fototapeter new York
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte