inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor Nr 66243

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor Nr 66243

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor"

Modern tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" i kategorin New York är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" är: fototapeter.

Fototapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" som en vattentät tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" och andra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometrisk arkitektur - utsikt från fönstret på New Yorks skyskrapor" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte