inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus Nr 61509

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus Nr 61509

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus"

Är Fototapet "Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus" ifrån kategorin New York (Huvudfärg: Sepia) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Fågelperspektiv av Manhattan - New Yorks arkitektur i mildt solljus" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter arkitektur Fototapeter new York
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte