inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk Nr 59934

Taggar: #fototapeter

Fototapet Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk Nr 59934

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk"

Trendiga tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" i kategorin London är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" är: fototapeter.

Fototapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" som en vattentäta tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" är Svartvitt. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" och andra tapeter ifrån kategorin London samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Telefon - svartvit stadarkitektur i London med röd telefonkiosk" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte