inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA Nr 59731

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA Nr 59731

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA"

Är Fototapet "Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA" ifrån kategorin Chicago (Huvudfärg: Orange) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Stadens arkitektur på natten - panoramavy över höga skyskrapor i Chicago, USA" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter arkitektur Fototapeter chicago
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte