inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller Nr 64580

Taggar: #fototapeter

Fototapet Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller Nr 64580

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller"

Modern tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" i kategorin Personligheter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" är: fototapeter.

Fototapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" som en vattensäkra tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Personligheter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Paret av framväxande kärlek - silhuett av två personer i bruna akvareller" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter personligheter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte