inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Leonardo da Vinci's diary Nr 61253

Taggar: #fototapeter

Fototapet Leonardo da Vinci's diary Nr 61253

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Leonardo da Vinci's diary "

Dekorativa tapet "Leonardo da Vinci's diary " i kategorin Personligheter är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Leonardo da Vinci's diary " och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Leonardo da Vinci's diary " är: fototapeter.

Fototapet "Leonardo da Vinci's diary " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Leonardo da Vinci's diary " som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Leonardo da Vinci's diary " som en vattentäta tapet "Leonardo da Vinci's diary ", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Leonardo da Vinci's diary " är Svartvitt. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Leonardo da Vinci's diary " med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Leonardo da Vinci's diary " och andra tapeter ifrån kategorin Personligheter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Leonardo da Vinci's diary " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter personligheter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte