inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg Nr 61254

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg Nr 61254

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg"

Gillar du Fototapet "Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg"? dekorativa motiv fototapeter passar utmärkt som tapet .

Mer än fototapeter "Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg" andra motiv under kategorin Personligheter. Både "Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg" och dekorativa fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men också för offentliga platser som kontor, läkarmottagningar eller väntrum .

Monteringen av moderna tapeter "fototapeter Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg" lätt : produkten är redan indelad i bekväma 50 cm breda bitar som du kan sätta upp enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett passande lim kan du få tag i hos byggvaruhus. För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av dekorativa fondtapeter "Kvinnlig silhuett - figur med engelsk text på en förstörd vägg" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under finns under "Lägg till tillbehör".

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte