inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund Nr 61447

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund Nr 61447

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund"

Är Fototapet "Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund" ifrån kategorin Orienten (Huvudfärg: Grön) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Orient - skogsmotiv med växter i orientalisk stil, bambu i solen och suddig bakgrund" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte