inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Buddha of prosperity Nr 61416

Taggar: #fototapeter

Fototapet Buddha of prosperity Nr 61416

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Buddha of prosperity"

Fototapet "Buddha of prosperity" i kategorin Orienten hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. fototapet "Buddha of prosperity" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Buddha of prosperity" huvudfärgen Beige, och dekorativa motiv:

Fototapet "Buddha of prosperity" och fler fototapeter i kategorin Orienten tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt kvalitet. Trycket på tapeten "Buddha of prosperity" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Buddha of prosperity"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orienten
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte