inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd Nr 65695

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd Nr 65695

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd"

Dekorativa tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" i kategorin Ordspråk är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" är: fototapeter.

Fototapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" som en vattensäkra tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" och andra tapeter ifrån kategorin Ordspråk samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Lila tunnel - 3D-illusion av svarta glänsande kulor i en rymd" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte