inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar Nr 60893

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar Nr 60893

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar"

Trendiga tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" i kategorin Ordspråk är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" är: fototapeter.

Fototapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" som en vattensäkra tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" och andra tapeter ifrån kategorin Ordspråk samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Färgglad uttrycksfullhet - komposition med texter på trä för tonåringar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter ordspråk
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte