inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Solnedgång över Atlanten Nr 60483

Fototapet Solnedgång över Atlanten Nr 60483

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Solnedgång över Atlanten"

du att resa Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Solnedgång över Atlanten" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Solnedgång över Atlanten" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Solnedgång över Atlanten" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Solnedgång över Atlanten" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte