inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Solnedgång med fiskebåt Nr 59924

Fototapet Solnedgång med fiskebåt Nr 59924

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Solnedgång med fiskebåt"

Gillar Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Solnedgång med fiskebåt" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Solnedgång med fiskebåt" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Solnedgång med fiskebåt" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Solnedgång med fiskebåt" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte