inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången Nr 60488

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången Nr 60488

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången"

Gillar Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Orange vik - havslandskap med kulle vid solnedgången" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter marin Fototapeter soluppgångar och solnedgångar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte