inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lycksalig fiske Nr 60491

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lycksalig fiske Nr 60491

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Lycksalig fiske"

Älskar Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lycksalig fiske" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Lycksalig fiske" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Lycksalig fiske" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Lycksalig fiske" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter soluppgångar och solnedgångar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte