inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger Nr 60269

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger Nr 60269

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet landskap "Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Vinterskog - skoglandskap med träd i snö i dämpade färger" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte