inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden Nr 60272

Taggar: #fototapeter

Fototapet Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden Nr 60272

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Väg genom höstskogen - landskap med skogsväg och gula löv på träden" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte