inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor Nr 64626

Taggar: #fototapeter

Fototapet Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor Nr 64626

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Trälandskap - kargt träd mot bakgrund av bruna träplankor" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte