inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Sunny Jungle Nr 127066

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sunny Jungle Nr 127066

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Sunny Jungle"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Sunny Jungle" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Sunny Jungle" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Sunny Jungle" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Sunny Jungle" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte