inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent Nr 60518

Taggar: #fototapeter

Fototapet Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent Nr 60518

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Smaragdoasyl - abstrakt skogsmotiv med björkträd och en accent" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skandinaviska Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter björkar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte