inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden Nr 62336

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden Nr 62336

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Skogsmiljö - avkopplande väg i solens strålar mellan träden" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter vardagsrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte