inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken Nr 60541

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken Nr 60541

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Skog - sommar - skogslandskap med träd fulla av gröna löv i solsken" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter exotiska Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte