inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken Nr 60564

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken Nr 60564

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Skog - sommar - landskap med höga träd i solsken" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte