inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken Nr 60572

Taggar: #fototapeter

Fototapet Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken Nr 60572

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Promenad i skogen - landskap med en stig mellan träden i solsken" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter sovrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte