inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Naturandas - enfärgad bakgrund med ordnade gröna lövdesign Nr 64414

Taggar: #fototapeter

Fototapet Naturandas - enfärgad bakgrund med ordnade gröna lövdesign Nr 64414

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Secret Garden"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Secret Garden" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Secret Garden" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Secret Garden" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Secret Garden" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte