inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent Nr 60531

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent Nr 60531

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Lila asyl - landskap med höga träd och en färgstark accent" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter björkar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte