inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum Nr 60278

Taggar: #fototapeter

Fototapet Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum Nr 60278

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Höstskog och löv - höstlandskap med ensamt träd i centrum" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter landskap Fototapeter träd Fototapeter dalar och slätter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte