inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum Nr 60524

Taggar: #fototapeter

Fototapet Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum Nr 60524

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Grön skog - skogslandskap med gamla träd och gröna löv i centrum" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte