inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol Nr 60581

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol Nr 60581

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Fantastisk morgon - grönskande skog i morgonsol" visar just detta. Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte