inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar Nr 59841

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar Nr 59841

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Färgernas intensitet - röda löv och svarta stenar i droppar" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte