inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod Nr 60509

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod Nr 60509

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod"

Gillar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Ekvatoriell skog - landskapsvy med djungel med olika växtarter och en flod" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte