inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum Nr 60508

Taggar: #fototapeter

Fototapet Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum Nr 60508

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum"

du att resa Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Björkskog - skogslandskap med träd med saftiga löv i centrum" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter björkar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte