inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar Nr 60443

Taggar: #fototapeter

Fototapet Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar Nr 60443

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet landskap "Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Björkblad - ljus skogsvy med ett björkträd och solstrålar" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd Fototapeter björkar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte